OM

Fabriksgatan 6

På Sockerbruksområdet i Lund möts du av SALON.Cs moderna lokaler och hit är alla välkomna för att motta ett professionellt bemötande samtidigt som klippningar och behandlingar utförs med hög kvalité vilket tillåter dig att slappna av.


Med 5 minuter från Lunds Central Station och goda förbindelser via bil och cykel tar du dig enkelt till och från SALON.C. 


FRISÖR ELEV - Amicia Borg

Jag går sista året på frisör programmet på Polhemsskolan i Lund. Nu är jag på salongen varje fredag för att träna mer på mina praktiska färdigheter. Vamt välkommna att boka tid hos mig på fredagar!


På min instagram @hair.by.amicia ser du bilder på mina arbeten.

FRISÖR - Charlotte Nilsson

Min utbildning genomförde jag på hantverksprogrammet-frisör på Polhemsskolan, därefter arbetade jag 7 år på salong Stråh i Lund och tog mitt gesällbrev i maj 2016.  SALON.C öppnade jag sommaren 2021.


Jag utför allt från toppklippningar till avancerade omfärgningar. 

Efter min gymnasieutbildning har jag fördjupat mina kunskaper inom färg. Både inom färgtekniker som tex balayage och inom färglära med fokus på bland annat nyanser för att kunna skräddarsy en unik färg till varje kund. Jag går på visningar och utbildningar för att få inspiration i mitt arbete, hålla mig uppdaterad och utvecklas.


Uppsättningar samt makeup inför både baler och bröllop har jag jobbat med sedan 2013. Jag tycker att det är väldigt roligt och ser fram emot att det blir en större del av mitt arbete nu när pandemin är över.

På min instagram @hairbycharlotten kan du se några bilder mina arbeten.