OM

Fabriksgatan 6

På Sockerbruksområdet i Lund möts du av SALON.Cs moderna lokaler och hit är alla välkomna för att motta ett professionellt bemötande samtidigt som klippningar och behandlingar utförs med hög kvalité vilket tillåter dig att slappna av.


Med 5 minuter från Lunds Central Station och goda förbindelser via bil och cykel tar du dig enkelt till och från SALON.C. 


Amicia Borg
Frisörlicens - delprov - trainee

Jag genomförde min utbildning på hantverksprogrammet-frisör på Polhemskolan i Lund och har under det senaste året haft min praktik här på Salon C. Jag arbetar nu som trainee och fortsätter min resa mot att ta gesällbrev. Mitt delprov, som är första delen av en komplett frisörlicens, är avklarat och nu siktar jag mot att fördjupa mina färdigheter samt utvecklas inom nya spännande områden.


Olika typer av färgtekniker tycker jag är väldigt intressant och roligt, så som vanliga slingor till bayalagetekniker till olika kreativa färgningar. Därför strävar jag efter att detta kan bli en större del av mitt arbete framöver.

Charlotte Nilsson
Frisörlicens - delprov - geställbrev - mästarbrev - seriöst företagande - ägare

Min utbildning genomförde jag på hantverksprogrammet-frisör på Polhemsskolan, därefter arbetade jag 7 år på salong Stråh i Lund och tog mitt gesällbrev i maj 2016.  SALON.C öppnade jag sommaren 2021.


Jag utför allt från toppklippningar till avancerade omfärgningar. 

Efter min gymnasieutbildning har jag fördjupat mina kunskaper inom färg. Både inom färgtekniker som tex balayage och inom färglära med fokus på bland annat nyanser för att kunna skräddarsy en unik färg till varje kund. Jag går på visningar och utbildningar för att få inspiration i mitt arbete, hålla mig uppdaterad och utvecklas.


Uppsättningar samt makeup inför både baler och bröllop har jag jobbat med sedan 2013. Jag tycker att det är väldigt roligt och det ger mig variation i mitt dagliga arbete på salongen.

På min instagram @hairbycharlotten kan du se några bilder mina arbeten.